Seizoensafsluiting Ouder/kind training en vakantie sluiting

BRR ouderkind2016

 

Aanstaande zaterdag 2 juli zullen we als seizoensafsluiting een JudoplaatjeJudo ouder/kind training hebben, om half 10 tot kwart over 10 zullen we starten met de jongste deelnemers (3 t/m 6 jaar) van onze vereniging, dit zijn ongeveer 17 deelnemers met hun vader of moeder.

De 2e groep JudoplaatjeJudo deelnemers (7 jaar en ouder) dit zijn ongeveer 24 deelnemers van onze vereniging en hun ouders zullen starten om half 11 tot kwart over 11. Voor alle ouders zullen wij zorgen dat er een Judopak aanwezig is, om de sportervaring zo echt mogelijk te maken.

Als laatste groep zullen wij voor het eerst ook een gezamenlijke Aikibudo kanjiAikibudo/Jiu-Jitsu jiu-jitsu frameouder/kind training houden, deze zal zijn van half 12 tot kwart over 12. Zodat hun ouders ook eens kunnen ervaren hoe mooi ook deze sporten zijn. Hiervoor hebben zich 9 deelnemers aangemeld.

Voor beide locaties geldt dat wij in de maanden Juli en Augustus gesloten zijn, en ook de eerder aangekondigde zomertrainingen NIET door zullen gaan.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe, en hopen iedereen in de eerste week van september weer op de mat te mogen begroeten.dick